چراغ قوه های پلیسی با رابط های کاربری متفاوت , برای کارهای مختلفی استفاده می شوند. اگر شما بدانید که این رابط کاربری ها چه کاربردهایی دارند خیلی راحت تر و بهترمی توانید چراغ قوه خودتان را پیدا و انتخاب کنید.
وقتی صحبت از کمک به مشتریان در انتخاب چراغ قوه می شود، باید گفت این جمله را به خاطر بسپارید « آنچه انجام می دهید مهم نیست بلکه مهم آن است چگونه آن را انجام می دهید»
چراغ قوه های پلیسی با رابط های کاربری متفاوت , برای کارهای مختلفی استفاده می شوند. اگر شما بدانید که این رابط کاربری ها چه کاربردهایی دارند خیلی راحت تر و بهتر می توانید چراغ قوه خودتان را پیدا و انتخاب کنید. ما در این مقاله در جی لایت محبوب ترین رابط های کاربری چراغ قوه را برای کمک به شما در پیدا کردن چراغ قوه ای مورد نیاز کار شما نوشته ایم.
چراغ قوه های Tail switch یا سوئیچ انتهایی
سوئیچ یا دکمه این چراغ قوه ها در انتهای آن ها قرار گرفته است. و برای گرفتن از بالا به پائین یا مانند گرفتن سیگار برگ در دست مناسب است. این گونه چراغ قوه ها بیشتر حالت تاکتیکال یا نظامی دارند. و دلیل قرار گرفتن سوئیچ در انتهای چراغ قوه ، دسترسی و روشن کردن سریع کاربر به هنگام عملیات نظامی یا شکار است. و یا به هنگامی که چراغ قوه در داخل کیف کمری قرار دارد به سرعت آن را در آورده و به سمت هدف گرفت. چراغ قوه های محبوب این دسته مثل نایتکر مدل P20i یا M2R Pro شرکت اولایت را می توان مثال زد.
چراغ قوه Twist switches یا سوئیچ پیچی
مدار الکترونیکی این چراغ قوه ها به گونه ای طراحی شده که با پیچش و چرخاندن درپوش انتهایی یا میانی نور چراغ قوه کم یا زیاد می شود.محصولاتی مثل مدل های LR12 یا LA10 کمپانی نایتکر می توانند نمونه های خوبی برای این نوع سوئیچ ها باشند.
چراغ قوه های Side switche یا سوئیچ روی بدنه
این نوع سوئیچ ها سهم بزرگی از چراغ قوه های بازار را تشکیل می دهند. در این مدل چراغ قوه ها دکمه یا سوئیچ بر روی بدنه و در نزدیکی سر چراغ قوه قرار دارد. این نوع سوئیچ ها این امکان را به شما می دهند تا با قرار دادن انگشت شصت و فشردن پست سر هم آن سطح روشنایی چراغ قوه را به راحتی کنترل کرد.
برای این نوع سوئیچ ها چراغ قوه های بسیاری را با رنج قیمت ها مختلف می توان معرفی کرد اما شاید مدل TM28 نایتکر با 6000 لومن قدرت روشنایی و 655 متر پرتاب نور یکی انتخاب بی نظیر بین هزاران مدل باشد.
چراغ قوه Dual Tail یا کلیدهای دوگانه روی بدنه و انتها
چراغ قوه های Dual Tail دارای دو دکمه روی بدنه و انتهای چراغ قوه هستند. ممکن است به یک چراغ قوه با این نوع کلید ترکیبی نیاز داشته باشید. یعنی هم حالت نظامی یا تاکتیکال داشته باشد تا خیلی سریع به حالت های روشنایی دسترسی پیدا کنید و هم دکمه روی بدنه داشته باشید تا با قرار دادن و فشردن شصت خود روشنایی را کم و زیاد کنید.
معمولا این نوع چراغ قوه ها سوئیچ انتهایی را برای روشن و خاموش کردن و تنظیم روشنایی را به کلید جانبی و روی بدنه واگذار می کنند. اگر می خواهید از چراغ قوه تان برای کارهای مختلف استفاده کنید یا فقط می خواهید بیشترین گزینه کنترل را داشته باشید، این چراغ قوه ها هم می توانید در نظر داشته باشید. چراغ قوه هایی مثل MH12 نایتکر یا Warrior Mini اولایت می توانند گزینه های خوبی برای انتخاب باشد.
سوئیچ های Rotary یا چرخشی
این نوع سوئیچ ها جذاب هستند و در حقیقت اگر نمی خواهید توسط تعدادی از خروجی های روشنایی از پیش تعیین شده محدود شوید قطعا کنترل چراغ قوه هایی با سوئیچ چرخشی را دوست خواهید داشت. این چراغ قوه ها دارای یک سوئیچ یا دیمر دیجیتال هستند که با چرخاندن آن می توانید بر اساس نیاز خود مقدار خروجی روشنایی را کم و زیاد کنید . چراغ قوه هایی مثل GEM10UV دارای این نوع رابط کاربری هستند.
امیدواریم این مقاله شما را در خریدی بهتر یاری کند. در نهایت اگر رابط کاربری یا سوئیچ چراغ قوه شما مشکل دارد ، با ورود به قسمت لوازم جانبی فروشگاه و انتخاب دسته سوئیچ یا دکمه چراغ قوه ، سوئیچ های مورد نیاز خودتان را تهیه کنید.
من شهرستانم شما توی اهواز نمایندگی دارید ؟ چه جور سفارش بدم؟
سلام ، در حال حاضر از تهران به کل نقاط ایران ارسال داریم.